Thursday, March 19, 2009

Petikan Gitar Kepalakotak

Selamat menjamu lagu "Pasrahkan Diri" petikan gitar daripada Kepalakotak.Semoga semestar kedua menjadi lebih baik kepada kita semua.InsyaAllah



Semakin lama kumerasakan
damai indah kasihMu
bagi semua insan di dunia
semua sama dihadapanNya

Sembah sujud padaMu Ilahi
kami pasrahkan diri
lepas dari nafsu dunia
yang melenakan dan menghanyutkan

Diri ini penuh dosa
kuharapkan ampunan bagi diriku
sucikan hati dari debu dan noda
padaMu kuserahkan jiwaku

Lagu:Snada -Pasrahkan Diri

Terima kasih kepada kepalakotak.

9 comments:

amirularif said...

salam.

whoa,kepalakotak punya strumming pattern memang menarik.hehe

محمد يادي بن عبدالله said...

Salam . MAntop....

AIsyAh mAsmIrA said...
This comment has been removed by the author.
AIsyAh mAsmIrA said...

amiin~
mant0op2!!
cuma huruf N "dihadapannya" mungkin perlu dibesarkn..
huhu~
sy juga bukan insan yg sempurna...

Rahman D said...

mirol-heheh strumming dia mmg pelik dan menarik...apa pun bakat doktor perlu diserlah ke bidang lain juga...

yady - heheh terima kasih le...selamat mendengar dan hayati liriknya

aisyah-huruf N mana yeah?...tak berapa paham la

Anonymous said...

man,
perkataan "dihadapannya"--Nya tu belong to Allah..besarkanlah N tu....

ASYRAF A said...

sape ni?
flautist ke?

thaaqhib said...

eh.. mintak nama kepalakotak ni..

mantap.. leh sunting buat album..

leh bekerjasama

Rahman D said...

to Ashraf A - ni rahman dashuki ...flautist?...tak ada la

to thaqib -boleh je ana bg nama dia...actually budak2 alex byk bakat terpendam di sini...cuma tidak dikeluarkan akibat tekanan jadual yang ketat..hehe okey nnt ana bagi..takkan pemetik gitar je diinvite buat album...yang tuan punya blog tak nak invite sekali ke?hehe (gurau je)