Saturday, May 23, 2009

Cerita-cerita ketika Itu

aSalammualaikum...kembali menaip untuk seketika...Tiada apa yang ingin dicoretkan sangat ketika ini.Cuma minggu assignments dan presentation sudah melepasi "firing level" .Agak sibuk minggu-minggu ini.Namun sesibuk mana pun kita,segala tanggungjawab kepada yang maha Esa jangan kita lupakan pulak.

Doakan "diri ini" kembali di"repolarize" kan balik agar "action potential" akan kembali wujud untuk terus belajar.


Ayah&MaK kan dah kata " Medic ini susah sayang..."

Kawan saya kata "Medic ini lama la #*#$#&" (astagfirullah carut saja kamu kerja)

Saya kata "dah gi belajar update blog sekejap cukup sudah,next week periksa"

Situasi :Sedang menghalau zap dan alip dari rumah aku...............diorang balas "Man ingat nak sangat aku datang umah kau..."

Termenung.....menung.....menung......




Terima Kasih kepada cik Sabirah ye...atas Anugerah itu....heheh dan Bitaufiq wannajah kepada semua rakan-rakan yang dah habis matrik dan akan teruskan pengajian di Universiti....Bitaufiq wannajah...

p/s:Tak ada idea pun nak tulis apa sebenarnya.........

5 comments:

hafiz.hanafi said...

baju itu lawa..saya suka

Anonymous said...

muka cam bosan jeeee...
hows ur life thre???
gud luk kat sane mankiee
muka comell laaa
chayok (^_^)

Anonymous said...

Man,
apelah yg nga nganyat kak...mon kire ehh palak dang minar..tido baeh..cakapan teh deih ade yg faham ehh.
mare tolis padek2 amak..yg wang bleh faham..kecek an ehh.
jage diri nga baik2..blajo teh biar consistence.kawan teh biar yg padek2...

mas syarep said...

ksian..ksian..

orgmansoura said...

sabar la yeh...