Wednesday, May 6, 2009

BOOM...GOTCHA!!!

Gambar kenangan Program BOOM...Terima kasih kepada kumpulan 'EMINENT' yang telah memberi kerjasama bagi saya cukup mantap...
Mohon maaf jika ada salah dan silap ye!





12 comments:

Anonymous said...

apsal muke aku smua pelik2 ha??

senget, tgelak, n mnoleh..

sigh...

-tept-

nuruliman said...

boom!
roti boom!

nursabirah azhari said...

nie prog ape?

Rahman D said...

program anjurang Persatuan Perubatan Cawangan Iskandariah...program ni untuk develop etika kepimpinan dlm diri bakal doktor..so macm2 la program ada pertandingan,debat,forum,public speaking...

nursabirah azhari said...

owh..kira utk menjadi doktr2 berkaliber la nie..hehe..man masuk pertandgn ape man?

'adz said...

man konfem masuk prtndingn baca syair/puisi.. make du'a brother

hanif.hafiz.hanafi said...

man..ko mmg comel la..huahauhau

Rahman D said...

muadz..kalau ada pertandingan tu dah lama masuk...tp tak ada ...so duk diam jer la...sumbang2 idea gitu jer....hahhaha kita jadi pendiam sikit kali nih...

abu...itu mmg terbukti ...tak yah nak ckp lagi...hahhahaha comel2 aku...comel lagi kau kan...hahha

aklina ramli said...

salam rahman thnks for the photo comey..

mas syarep said...

man..ko buat trade-mark kita di bumi anbiya' tu man???

terharu aku..huhu..time kasih man..

abdullahkadir said...

MAN, NYANYI SAMA2 YEAAA....

PALESTINE EVERGREEN said...

blog anda telah disenaraikan dalam blog list kami. tahniah! :)